당신과는 아무것도 비교대상이 아니에요

이      름 윤희복 작 성 일 2021-11-02 조 회 수 1141
Nothing Compares 2 U

It's been seven hours and 15 days

Since you took your love away

I go out every night and sleep all day

Since you took your love away

Since you been gone, I can do whatever I want

I can see whomever I choose

I can eat my dinner in a fancy restaurant
But nothing
I said nothing can take away these blues
'Cause nothing compares
Nothing compares to you

It's been so lonely without you here
Like a bird without a song
Nothing can stop these lonely tears from falling
Tell me baby, where did I go wrong?
I could put my arms around every boy I see
But they'd only remind me of you

I went to the doctor, guess what he told me
Guess what he told me
He said, "Girl you better try to have fun, no matter what you do"
But he's a fool

'Cause nothing compares, nothing compares to you

All the flowers that you planted mama
In the back yard
All died when you went away
I know that living with you baby was sometimes hard
But I'm willing to give it another try

Nothing compares
Source: Musixmatch
Songwriters: Prince
Nothing Compares 2 U lyrics © Controversy Music, Npg Publishing

(Translated by Hee Bok Yun) 

15일 7시간이 흘렀군요

당신 떠난지가
난 매일 밤 나가고 낮에는 잠만 자곤해요.
당신 떠나고부터
당신이 떠나고 나서, 난 내가 원하는 무엇이든 할 수가 있어요
내가 선택한 사람은 누구든 볼 수가 있어요.

멋진 레스토랑에서 저녁식사를 할 수도 있어요
하지만 아무것도 아니에요
난 우울함을 떨쳐버릴 수가 없어요
아무것도 비교할 수 없으니까요
당신에게 비교될 것은 아무것도 없어요.

당신이 내 곁에 없으니 너무 외로워요
노래 잃은 한 마리 새처럼
외로움의 내 눈물을 아무것도 막을 수가 없어요.
말해줘요, 내가 어디서부터 잘못했나요?
내가 보는 모든 남자들을 내 품에 안을 수도 있어요.
하지만 그들은 당신을 생각나게 할 뿐이에요.

난 의사에게 갔는데, 맞춰봐요 나에게 뭐라고 말했는지를
맞춰봐요 그가 나에게 뭐라고 말했는지를
"당신이 하는 일에 상관없이 재미있게 보내도록 노력하세요." 라고 하더군요
하지만 그는 아무것도 몰라요.

아무것도 비교할 수가 없으니까요, 당신과는 아무것도 비교대상이 아니니까요.

당신이 심은 모든 꽃들
뒷마당에서
당신이 떠나갔을 때 모두 시들었어요
당신과 함께 산다는 것이 때로는 힘들다는 것을 난 알아요
그렇지만 다시금 기꺼이 시도를 해 볼려고 해요.

무엇에도 비할 수가 없어요
당신과는 아무것도 비교대상이 아니에요.

https://www.youtube.com/watch?v=NAOKzvL8dgk

댓글쓰기
  • 이      름
  • 비밀번호
  • 댓글쓰기
띄어 쓰기를 포함하여 200자 이내로 써주세요.

COMMUNITY

커뮤니티

민토방